Fotografering

Fotografering

Linus Børnefoto består af en lille håndfuld dygtige og erfarne portrætfotografer, som formår at skabe en god stemning og få personlighed og "glimt i øjet" frem i børnene.

Kvalitet

Hos Linus Børnefoto har vi fokus på kvalitet gennem hele forløbet, fra planlægning til det færdige billede. Vores mål er, at alle skal have en positiv oplevelse gennem fotograferingsforløbet, og at de producerede billeder skal være af højeste kvalitet.

De fotografer, I vil møde, vil alle være erfarne portrætfotografer, som har indlevelse og formår at være i ”øjenhøjde” med børnene, så de føler sig godt tilpas. De tager sig tid at hygge og se det enkelte barn og hjælper selvfølgelig med tilretning af hår, tøj, holdning m.v. 

Linus Børnefoto samarbejder med ét af Danmarks bedste laboratorier, som er kendt for deres høje billedekvalitet. Bl.a. vil de sort/hvid billeder, vi leverer, være printet på rigtigt sort/hvid papir og ikke blot være printet på farvepapir.

Planlægning

Når I booker jer ind til en fotografering hos os, hjælper vi jer med at planlægge et fotograferingsforløb, der passer lige til jeres institution. Da vi har mange års erfaring, ved vi, hvad der skal til for at få en fotograferingsdag til at være både god og hyggelig.

1. fase - Information

Ring til os og snak med én af vore fotografer. Fortæl os om jeres ønsker og behov, så hjælper vi med planlægningen.

2. fase - Forberedelse

Cirka 14 dage inden fotograferingen, modtager I tilmeldingssedlerne. Disse sedler skal udfyldes af forældrene og afleveres i børnehaven inden fotograferingen.

3. fase - Fotografering

Fotografen gennemgår ved ankomsten fotograferingsforløbet med personalet, så de forskellige stuer ved, hvornår det er deres tur. Børnene kommer ind til fotograferingen i mindre hold, evt. sammen med én fra personalet. Gruppefotos tages udendørs, hvis institutionen ønsker det, og hvis vejret tillader det. Efter fotograferingen evaluere fotografen dagen med personalet.

4. fase - Billeder

Cirka 4 uger efter fotograferingen modtager institutionen alle de bestilte billeder. Billederne udleveres til forældrene. Herefter går al korrespondance (genbestillinger, returneringer og eventuelle spørgsmål) direkte mellem os og forældrene. Hvis institutionen ønsker det, kan billederne også sendes direkte hjem til forældrene. Pakkerne indeholder, udover de bestilte billeder og girokort til betaling, en genbestillingsseddel samt en orientering om, hvordan forældrene skal forholde sig, hvis de kun ønsker at beholde dele af billedpakken. Der er ligeledes telefonnummer til vort kontor, så forældrene kan kontakte os direkte, hvis der skulle være spørgsmål eller lignende. Billedpakkerne udleveres til forældrene.

Børnefotografering