Fotografering

SkolefotograferingSkolefotografering

Vestegnens Skolefoto består af en lille håndfuld dygtige og erfarne portrætfotografer, som formår at skabe en god stemning og få personlighed og ’glimt i øjet’ frem i eleverne. Der er som regel 2 fotografer på hver skole, således at fotograferne kan tage sig tid til at få gode billeder af alle elever.

Kvalitet

Hos Vestegnens Skolefoto har vi fokus på kvalitet gennem hele forløbet, fra planlægning til det færdige billede. Vores mål er, at alle skal have en positiv oplevelse gennem fotograferingsforløbet og at de producerede billeder skal være af højeste kvalitet.

De fotografer, I vil møde, vil alle være erfarne portrætfotografer, som har indlevelse og formår at være i ”øjenhøjde” med eleverne, så de føler sig godt tilpas. De tager sig tid at lytte og vejlede og hjælper også gerne med tilretning af hår, tøj holdning m.v.

Vestegnens Skolefoto samarbejder med ét af Danmarks bedste laboratorier, som er kendt for deres høje billedekvalitet. Bl.a. vil de sort/hvid billeder, vi leverer, være printet på rigtigt sort/hvid papir, og ikke blot være printet på farvepapir.

Mere tid giver bedre billeder

Vi får ofte spørgsmål om, hvorfor vore billeder er i så høj en kvalitet i forhold mange andre skolebilleder. Udover fotografens evne til at skabe ”det gode udtryk” er en vigtig del af svaret er ’tid’. Med 2 fotografer på skolen kan vi tage os mere tid til enkelte elev (uden at skolen skal afsætte mere tid af til fotograferingen). Samtidig giver det et lettere flow i hele fotograferingsforløbet.