Information til skolen om skolefotografering

Skolefotografering

Når man ikke selv er skolefotograf, kan det godt være lidt svært at danne sig et indtryk af fotograferingsforløbet og have overblik over, hvad der sker hvornår. Derfor tilbyder vi - som en del af vores gratis service - vejledning og materiale, så det bliver let at planlægge. Vi står også gerne for hele planlægningen.

Vi gør det let for dig!

Sådan gør du

1. fase - Information

Ring til os og få en snak med én af vore fotografer. Er det første gang, I lader jer fotografere af Vestegnens Skolefoto, kigger vor fotograf gerne forbi for lige at vise billeder og for at planlægge fotograferingsforløbet sammen med jer.

2. fase - Forberedelse

Ca. 14 dage inden fotograferingen modtager I tilmeldingssedlerne. Disse udleveres til eleverne og skal udfyldes af forældrene. Herefter afleveres de til klasselæreren. Hver klasselærer får udleveret en informationsseddel om fotograferingsforløb, tid og sted.

3. fase - Fotografering

På fotodagen følges hele klassen med deres lærer til fotograferingen. Fotografen indsamler alle tilmeldingssedler og fotograferer alle tilmeldte elever. Hvis vejret tillader det, tager vi gruppefotos udendørs.

4. fase - Billederne

Ca. 4 uger efter fotograferingen modtager skolen alle de bestilte billeder, pakket klassevis. Billederne udleveres til eleverne. Herefter går al korrespondance (genbestillinger, returnering, fotografering af syge elever o.s.v.) direkte mellem os og forældrene. Hvis skolen ønsker det, kan billederne også sendes direkte hjem til forældrene.

Til skolen...

Andre produkter til skolenVi har mulighed for at levere

• Portræt billeder af personalet
  • Personale gruppebillede