Grafiker/billedbehandler med skarpe øjne og sans for detaljen, søges til redigering og kvalitetssikring af portræt- og gruppebilleder

Er du god til at redigere billeder, og har du skarpe øjne og sans for detaljen? Så er du måske den person, som Linus Børnefoto og Vestegnens Skolefoto søger. Vi søger en passioneret, dygtig og engageret billedbehandler, som skal stå for redigering, farvestyring og kvalitetssikring af vore portrætter og gruppebilleder.

Om jobbet:

• Redigering af billeder i Photoshop/Timestone.
  • Farvestyring og kvalitetstjek af billeder for at sikre høj kvalitet og overholdelse af vores standarder
  • Andre drifts- og kontor opgaver forbundet med jobbet
  • Opdatering af hjemmeside og grafisk udtryk.

Din profil:

• Du har måske en uddannelse som grafiker, er i gang med en grafisk uddannelse, eller er selvlært inden for billedredigering.
  • Du har god erfaring med brugen af Photoshop og gerne kendskab til Timestone.
  • Du er god til farvestyring og redigering af portrætbilleder
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med redigering af hjemmesider (WordPress).

Kvalifikationer:

• Du er hurtig på tasterne og du har sans for detaljer/nuancer, -specielt i forbindelse med hudtoner.
  • Du er mødestabil, pligtopfyldende og pålidelig.
  • Du er god til at arbejde selvstændigt og i samarbejde med kontorets ansatte og samarbejdspartnere.
  • Du er god til at bevare overblikket, også i pressede situationer.

Vi tilbyder:

• En rolle, hvor du kommer til at få et stort ansvar i en lille virksomhed.
  • Muligheden for at arbejde i et dynamisk miljø.
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling

Yderligere information:

Vi er fleksible i forhold til arbejdstiden for stillingen. Med den rette kandidat, kan det enten være deltid, fuldtid eller freelance. Vi er også meget åbne overfor studerende, der er i gang med en uddannelse inden for grafik.

Dit arbejdssted vil være i Rødovre, hvor der er gode muligheder for at parkere.

Der vil forekomme større mænger arbejde i vores højsæson (april-juni og august-november). I vores lavsæson vil der til gengæld være mere ro på og tid til at fordybe sig med andre opgaver på kontoret.

Vi holder fri i alle skolernes ferier og på helligdage.

Om os

Linus Børnefoto og Vestegnens Skolefoto består af en lille håndfuld meget dygtige portrætfotografer og kontormedarbejdere. Fotograferne er udvalgt på deres evne til at skabe en god atmosfære og på deres evne til at få den naturlige glæde frem i børnene. Vores fotografer har mange års erfaring med at fotografer små og store børn.

For os er det afgørende, at fotograferingen skal være både sjov og hyggelig. Derfor forsøger vi, at “lege” os igennem fotograferingen sammen med børnene, da det sikrer både kreative og personlige børnefotos.

Kontakt

Lyder ovenstående job, som noget for dig? Så send os din ansøgning og dit CV, eventuelt sammen med eksempler på dit arbejde, hurtigst muligt på mail@skole-foto.dk.

Vi forventer at afholde samtaler løbende til vi har fundet den rette grafiker til stillingen. Vi søger en grafiker som kan starte i april 2024.

Vil du gerne vide mere om jobbet, så kan du kontakte Lise Randrup på + 45 22953599, alle hverdage mellem mellem 09 og 14.

Vi ser frem til at høre fra dig!