Til børneinstitutionen

Børnefotografering på Sjælland og Fyn

Linus Børnefoto er specialiseret i at fotografere børneinstitutioner. Vi koncentrerer os om det, vi mener er det væsentligste: Kvalitetsbilleder, fleksibilitet og at alle får en god oplevelse. Vores holdning er, at fotografering skal være både sjovt og hyggeligt. Børnene skal føle sig trygge under fotograferingsforløbet og personalet skal have en oplevelse af at alt glider nemt. Derved opnår vi, at både børn og voksne får en positiv oplevelse, og at forældrene får nogle dejlige billeder af børn med glimt i øjet.

Linus Børnefoto tager sig af alt det praktiske

Med knap 20 års erfaring som firma, har Linus Børnefoto en stab af erfarne og kompetente medarbejdere. Derfor ved vi, at vores store fleksibilitet, vores erfaring med planlægning og vores erfarne fotografer, bevirker at vi kan skabe et godt fotograferingsforløb, uden at vi er til unødig forstyrrelse eller gene for personalet eller børnehavens vante gang. For hver institution går vi ind og planlægger et forløb der passer bedst muligt. Det er også os, der står klar til at håndtere spørgsmål fra jeres forældre.

Hvad får børneinstitutionen ud af samarbejdet?

Vi sætter pris på et godt samarbejde. Og vi sætter pris på at I har valgt os til at fotografere i jeres institution. Derfor vil vi meget gerne tilbyde nedenstående, som et “tak for samarbejdet”. Og vi håber på, at I har været så tilfredse at det også bliver til et “glædeligt gensyn næste år”.

Tilbud til institutionen

  • Gratis gruppefoto til ophængning på stuen.
  • Gratis gruppefotos til personalet.
  • Mulighed for individuelle løsninger (plakater, plancher, digitale løsninger m.m.)
  • Mulighed for portrætter af personalet.
  • Mulighed for gruppefoto af personalet.
  • Personalets egne børn er også velkomne når vi tager portrætter (primært weekend).

Derudover tilbyder vi en fotografering der er planlagt helt efter jeres behov! Hvis I skulle have særlige ønsker, er vi også klar til at imødekomme diverse forespørgsler 🙂

Se galleri her