Baby

Vi foreviger de særlige øjeblikke

I Linus Børnefoto og Vestegnens Skolefoto ønsker vi at forevige de særlige øjeblikke i vores kunders liv. Derfor tilbyder vi også fotografering af nyfødte og småbørn.

Da det er meget individuelt hvilke slags billeder vores kunder ønsker af deres nyfødte, tilbyder vi forskellige slags billeder, der tilpasses ønsker.

 

Fotograferingens omgivelser

I Linus Børnefoto og Vestegnens Skolefoto er omgivelserne for fotograferingen en vigtig del af fotografiets helhed.

Billeder af nyfødte tages udelukkende i vores atelier i Rødovre, hvor vi har muligheder for at tage billederne med forskellige opstillinger.

Vi ønsker at tage billeder af den nyfødte i de omgivelser, hvor babyen føler sig bedst tilpas og hvor det naturlige udtryk kommer frem på billederne.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak

I vores galleri kan du finde flere billeder af nyfødte babyer, som kan inspirere dig til hvilke slags billeder du ønsker at få taget af din baby.

Er du i tvivl om hvilken slags billeder du vil have taget, er du velkommen til at kigger forbi vores atelier i Rødovre, hvor vi har mulighed for sammen at kigge på forskellige typer af billeder og finde frem til hvilke omgivelser, der vil passe bedst til din baby.

Du er også velkommen til at ringe til os for nærmere information om fotograferingen.