Til forældrene

Fokus på kvalitetsbilleder

De fotografer, I vil møde, er alle erfarne portrætfotografer, som formår at være i ”øjenhøjde” med børnene. Deres indgangsvinkel til fotograferingen er, at den skal være både sjov og hyggelig, så børnene føler sig godt tilpas. Vores fotografer tager sig altid tid til snakke med børnene og hjælper selvfølgelig også med tilretning af hår, tøj, holdning m.v.

Uforpligtende tilbud

Det er gratis at få taget billeder i institutionen. Det er kun hvis du vælger at bestille billeder på vores net-side, at du betaler for dem.

Vi tager flere forskellige billeder, du kan vælge imellem

Vi tager altid mange billeder af børnene, hvorefter de bedste billeder bliver lagt ind på din private net-side. Så kan du sidder derhjemme i ro og mag og udvælge de billeder du bedst kan lide.

Vælg selv din billedepakke!

På din private net-side kan du selv sammensætte din billedpakke. For eksempel, om du ønsker forskellige billeder, om de skal være farvet, sort/hvid eller begge dele.

Nem proces – hurtig levering

Allerede dagen efter at sidste barn er fotograferet, ligger vi billederne ind på din net-side. Når du har oprettet din e-mailadresse på din net-side, sender vi dig et link, som giver dig let adgang til dine billeder.

Efter ca. 1 uge samler vi alle bestillingerne og sætter dem i produktion. Levering af billeder vil ske få dage herefter.

Se galleri her

Bestillingprocessen

1Opret dig

Opret dig online og aflever din kupon i institutionen inden fotograferingen

2Fotografering

Linus Børnefoto tager ud til børnehaven for at fotografere dit barn.

3Online

Billederne ligger klar på nettet senest 24 timer efter det sidste barn er blevet fotograferet

4Bestilling

Du bestiller og betaler for de billeder du ønsker at modtage

5Produktion

De bestilte billeder bliver produceret og gjort klar til levering

6Levering

Billederne bliver leveret I børnehaven og er klar til afhentning