Til skolen

Skolefotografering på Sjælland og Fyn

Vestegnens Skolefoto er specialiseret I at fotografere skoler. Vi koncentrerer os om det, vi mener er det væsentligste: kvalitetsbilleder, fleksibilitet og at alle får en god oplevelse. Vores holdning er, at fotografering gerne må være både sjovt og hyggeligt. Det mener vi, fordi når eleverne føler sig godt tilpas, træder deres personlighed frem.

Hos Vestegenes Skolefoto sætter vi altid en ære I at levere billeder af højeste kvalitet. Vi fokuserer på at tage billeder, der udstråler personlighed og hvor eleven har et “glimt I øjet”, så forældrene får nogle billeder, de kan glæde sig over.

 

Vestegnens Skolefoto tager sig af alt det praktiske

Med knap 20 års erfaring med skolefotografering, har Vestegnens Skolefoto en stab af erfarne og kompetente medarbejdere. Derfor ved vi også, at vores store fleksibilitet, vores erfaring med planlægning og vores erfarne fotografer, bidrager til at skabe et godt fotograferingsforløb.

Vi gør det nemt for jer. Vi planlægger et fotograferingsforløb, der passer bedst muligt på jeres skole. Det er også os, der står klar til at håndtere spørgsmål fra jeres forældre.

 

Hvad får i som skole ud af samarbejdet?

Vi sætter pris på et godt samarbejde. Og vi sætter pris på, at I har valgt os til at fotografere på jeres skole. Derfor vil vi meget gerne tilbyde nedenstående, som et “tak for samarbejdet”. Og vi håber på, at I har været tilfredse og at det også bliver til et “glædeligt gensyn næste år”.

Hvis I skulle have særlige ønsker, er vi også klar til at imødekomme diverse forespørgsler 🙂

Se skolegalleri her